Mobiliseer je business. Bouw een app met NGTI.

Een succesvolle professionele mobiele app realiseren? We helpen je graag. Of het nu gaat om een maatwerk native Android of iOS app, crossplatform,  hybrid app of webapp. Een professionele app is onmisbaar in de mobile-first generatie en draagt bij aan groei, hogere klanttevredenheid en procesoptimalisatie. 

Snel en tastbaar resultaat

Crossplatform, native, hybrid of web app.

Automatiseren, digitaliseren en optimaliseren is ons vak. Daarom besteden we onze tijd het liefst aan uitdagende vraagstukken. Voor veel voorkomende functionaliteiten, gebruiken we ons app framework en onze standaard componenten. Hierdoor kunnen we korte doorlooptijden garanderen en bieden we een lange garantieperiode. 

Van visie tot lancering.

Als één van de grootste gespecialiseerde bureaus in Nederland, zijn we in staat om bij elke fase van het ontwikkelingstraject te ondersteunen. Van productvisie, visual design tot realisatie en beheer, of optimalisatievraagstukken.  We leveren het. Onze teams zijn multidisciplinair, onze diensten kennen vaste prijzen en doorlooptijden, onze software voldoet aan hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkelt je organisatie de applicaties deels in huis? Dan zijn onze hybride teams of individuele experts in staat om geruisloos in te vliegen en je team aan te vullen. 

Meer weten over de aanpak van NGTI?

Neem contact op voor een virtual hangout met één van onze experts!

Partner voor mobile development

Met 50 digital software specialisten zijn we de grootste expert in mobile app development in NL. We zijn bedreven in o.a. Flutter, View.js, React Native, AWS. Naast mobile app development hebben we veel kennis op het gebied van IoT, Mobility, Beacon technology, Big Data en AI.

Uitgelichte cases

Swiss Climate Challenge

Verplaats jezelf klimaatneutraler met de Climate Challege App.

Bekijk deze case
AutoSense

Eenvoudig betalen bij een tankstation met de Autosense Fuel App.

Bekijk deze case