Bouw een app.

Mobiel is een fundamentele verandering voor de gebruikers én organisaties. Bewezen business modellen gelden niet meer en nieuwe ontstaan. Daarom is het van belang dat u als zichzelf respecterend bedrijf de vraag stelt hoe mobiel u kan helpen bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Of het nu gaat om het verhogen van efficiency binnen uw organisatie, hogere klantloyaliteit of een unieke service.   Met 50 digital software specialisten zijn we de grootste expert in mobile app development en vertalen we het beste idee naar een succesvolle app. 

Native & hybrid

Het beste resultaat op iOS en Android met o.a. Flutter, React Native, Angular en Vue.js

Van productvisie, visual design tot realisatie en beheer, of optimalisatievraagstukken. Wij leveren het. Of het nu gaat om een app die is ontwikkeld in de native iOS-/Android– of hybride taal of op basis van crossplatform technologie. 

De beste gebruikersbeleving, veilig en betrouwbaar.  We mobiliseren je business.

Samen doorlopen we een bewezen aanpak: van idee naar product

Binnen drie weken ontwerpen we de Productvisie. Samen beantwoorden we de essentiële vragen: wat is de doelstelling, de ideale klantreis en de doelarchitectuur?

De inzichten vertalen we naar een uniek Productdesign en een mobile MvP.  Zo wordt het resultaat tastbaar én testbaar. Samen met u ontwikkelt ons mobile Scrumteam de app en lanceert het eindproduct in de App Store en GooglePlay. 

Meer weten over de aanpak van NGTI?

Neem contact op voor een virtual hangout met één van onze experts!

Partner voor mobile development

Met 50 digital software specialisten zijn we de grootste expert in mobile app development in NL. Naast mobile app development hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van IoT, Mobility, Proximity (nabijheidsbepaling), Big Data en AI. 

Uitgelichte cases

Climate Challenge

Direct inzicht in CO2 footprint en je mobiliteits- bewegingen.

Meer over deze case
Autosense

Eenvoudig betalen bij een tankstation met de Autosense Fuel App.

Meer over deze case