Maak het jezelf makkelijk en bestuur de apparaten thuis via home app.

Alles in 1, in plaats van diverse apps. Zowel thuis als onderweg makkelijk inzicht in je huishoudelijke apparaten, router en wifi netwerk.

01 - Vraag

Creëer een unieke ervaring voor de klant door niet alleen toegang te verlenen tot zijn thuisnetwerk, maar ook tot de veelgebruikte apparaten.

02 - Oplossing

In nauwe samenwerking met product en hardware specialisten, ontwierpen en creëerden we een native iOS- en Android-app, waarin de gebruiker snel van zijn huis een smart home maakt. Het bedienen van je router en internetbox is handig, maar geen game changer. Juist de integratie met andere apparaten verhogen de user experience. Verlichting die je overal kunt bedienen. Muziek die draadloos speelt in alle kamers. En camera’s die je waarschuwen als er iets gebeurt terwijl je weg bent. Hoge usability en technische compatibiliteit met apparaten zijn ook in dit traject, de belangrijkste succesfactoren.

03 - Impact

De app is een groot succes en geliefd bij zijn gebruikers met meer dan 100.000 installaties op Android en 29.000 beoordelingen die hem gemiddeld 4,5 van de 5 in de App Store geven.

Je hele, slimme huis in één app! Beheer je smart home zonder gedoe.

IoT-oplossingen met het oog op de klantervaring.

Swisscom is de grootste telecomprovider van Zwitserland. Ze innoveren voortdurend, om de customer experience steeds verder te verbeteren. Dit is dan ook de reden waarom ze kozen voor de ontwikkeling van een app die alle smart home aansluitingen kan beheren, evenals de internetbox en router, met ultiem gebruiksgemak en een vlekkeloze gebruikerservaring voor klanten van Swisscom als resultaat. 

“Samenwerken met het designteam is plezierig en inhoudelijk zeer constructief.”