App Development Services

Developing Mobile Apps

Mobile MvP: slimmer ontwikkelen, leren én verbeteren met de expert-aanpak van NGTI.

Een mobiele applicatie ontwikkel je niet zomaar. Dat vraagt om een bewezen aanpak, een expert team en een platform-onafhankelijke aanpak, die voorziet in development oplossingen voor iOS en Android. Dat begint bij de ontwikkeling van een mobiele app-prototype, waarmee feedback van de eerste gebruikers kan worden verzameld. Deze mobile MvP-apps bieden daarmee een unieke kans om de reacties real-time te analyseren en te onderzoeken of zij straks na lancering daadwerkelijk bereid zullen zijn om de app te gebruiken en eventueel te kopen. De mobile MvP bevat alleen de kernfuncties van de app die bepalend zullen zijn voor het definitieve ontwerp. Zo geeft een mobile MvP (Native of Hybrid App) de gebruiker een idee hoe de app eruit komt te zien en hoe deze na lancering zal werken. Wil je zonder risico’s een complexe app ontwikkelen? Ga slim te werk, met de expert-aanpak van NGTI.

Test

Crossplatform, hybrid and web

Met Flutter, React Native, Angular JS, View.js, HTML5 en andere high-end technologieën.

Perfectie, tot in elk detail uitgewerkt en voor elk platform beschikbaar. Dat is wat het Crossplatform, Hybrid Apps en Web Development team van NGTI biedt. We ontwerpen en ontwikkelen robuuste oplossingen, waarvoor high-performance de norm is, feature packed inclusief is en schaalbaarheid standaard. Om dit mogelijk te maken werken we uiterst flexibel, met Angular JS, React, View.js, Flutter, HTML5 en andere high-end technologieën. We zijn bovendien specialist in full-service ontwikkeling, met maximaal herbruikbare codes voor iPhone-, iPad-, Android- en Windows-toepassingen. Dat scheelt enorm in de kosten van ontwikkeling en testen. En dat kan weer enorme kostenbesparingen opleveren. Of je nu met een hybride app of web app aan de slag wilt, ons development team heeft de flexibiliteit om maatwerk in multi-platform oplossingen te bieden. 

Native iOS App development

Native iOS app ontwikkeling met de kracht van NGTI.

Perfecte afstemming van technologie, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dat is wat de Native iOS App development services van NGTI garanderen. Bij de ontwikkeling verbinden we alle aspecten van de levenscyclus van je product om de beste en meest flexibele mobiele oplossing te bieden. Niet alleen voor het opslaan en delen van data in de cloud, maar ook voor optimale connectie met smart devices thuis of op kantoor. Daarnaast kunnen we ook functionaliteiten verwerken als in-app aankopen, Apple Pay ondersteuning, de inzet van voice technologie voor het afhandelen van gebruikersverzoeken en volledige integratie van machine learning modellen. Wat je met je iOS app ook voor ogen hebt, ons development team heeft de kracht in huis om best-in-class functionaliteit te garanderen. 

Native Android App development

Native Android app ontwikkeling met de kennis en kunde van NGTI.

Een optimaal samenspel van expertise en ervaring met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën. Zo zorgen de Native Android App-ontwikkelaars van NGTI voor een perfecte performance tijdens en na oplevering van je mobiele applicatie. Met reden. We werken namelijk alleen met gespecialiseerde Android development teams, die het hele proces aansturen; van de eerste sprint tot en met de Google Play submission. Onze experts in mobiel helpen je, om het maximale te halen uit Google Cloud technologieën, bij de implementatie van Google Pay en het mogelijk maken van in-app aankopen. Daarnaast zorgen we ervoor dat ook Google Assistant wordt geïntegreerd en dat inschrijving zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt met het Google Identity Platform. Welke Android app je ook wilt lanceren, ons development team heeft de kennis en kunde om top-of-the-line functionaliteit mogelijk te maken.