Startup Services

Product en propositie

Bouw aan je product én je succes met de daadkracht van NGTI.

Krachten bundelen. Om een goede start mogelijk te maken. Dat is waar we bij NGTI voor gaan. Zo partneren we graag met start-ups om hun eerste app op de juiste manier te bouwen. We vertrouwen daarbij op gebruikerstesten en data om giswerk te voorkomen. Daarnaast helpen we bij het genereren van snelle groei van het aantal gebruikers, door de customer journey zo in te richten dat de drempel tot conversie extreem laag ligt. 

We denken praktisch mee, door te werken met een vast ontwikkeltermijn van 8 weken en vaste prijzen. Dat kan in de start-up fase een enorm verschil maken. Ervaring leert, dat we bij NGTI in staat zijn om in die doorlooptijd het eerste mobile product op te leveren, waarmee je je eerste successen kunt presenteren aan je gebruikers én je investeerders. Onze experts weten precies waar de prioriteiten liggen en stemmen daarop alle acties van het team af. Dat levert direct resultaten op. Of je nu een onafhankelijke start-up bent, een corporate start-up, of als scale-up in een volgende groeifase zit, met NGTI haal je de ervaring, expertise én daadkracht in huis die nodig is om snel en doelgericht te bouwen aan je succes.

Het juiste team

Bouw aan je team én je groei met het vertrouwen van NGTI.

Een visie. Een product. En een team. Dat is waar het bij een start-up om draait. Reden temeer om deze aspecten optimaal met elkaar in balans te brengen én te houden. Bij NGTI kunnen we erover meepraten. We waren zelf ook ooit een start-up. Met een visie, een product en een sterk team. In de volgende fase van onze ontwikkeling hebben we de methodiek die ons vooruit heeft geholpen ook ingezet voor de groei van andere start-ups. Die ervaringen zetten we graag in om je te helpen. Zodat je met de juiste stappen en het juiste team kunt bouwen aan je start-up en je groei. 

We kunnen hierbij allerlei services bieden. Denk aan het werven en selecteren van de juiste technische persoon voor de juiste plek, inclusief de interviews en eventuele assessments. Of het inrichten van een inspiration workspace, het vervullen van een parttime CTO-rol, de inzet van mobile experts van NGTI en toegang tot een internationaal start-up ecosystem. Wat je visie en product ook is, hoe groot je team ook mag worden, met NGTI kun je bouwen op vertrouwen. Aan je product, je team en je groei. 

Meer weten

Bespreek direct je volgende stap

Marc bloemendaal