Innoveer je business. Moderniseer je app samen met NGTI.

Werk je met een verouderde mobiele applicatie? Heb je te maken met dalende conversie of een lage gebruikerstevredenheid? Problemen met het opnemen van nieuwe functies? Bij NGTI kunnen we je verder helpen. Want ontwikkelingen volgen elkaar snel op, waardoor allerlei functionele en technische aspecten aanleiding kunnen zijn om een mobiele app te willen of moeten vernieuwen. Centraal bij een redesign of modernisering staan dan ook je doel en je ambitie: Wat willen we samen bereiken? 

Audit en Roadmap

Een belangrijke stap in ons proces is de Audit. Hierbij analyseren we zowel de kwaliteit, stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid zoals die nu is, als de toekomstige wensen. Kunnen we doorontwikkelen op de bestaande app? Zijn er verbeteringen noodzakelijk of is een nieuw vertrekpunt vereist? Op basis van objectieve uitkomsten stellen we een Roadmap op die de vervolgstappen beschrijft.

Een gratis pre-Audit?

Neem contact op voor een hangout met één van onze experts. Direct inzicht binnen 5 werkdagen.

Partner voor mobile development

Met 50 digital software specialisten zijn we de grootste expert in mobile app development in NL. Naast mobile app development hebben we veel kennis op het gebied van IoT, Mobility, Beacon technology, Big Data en AI.

 

Uitgelichte cases

MySwisscom

Beheer eenvoudig al je provider data en instellingen vanuit één app.

Bekijk deze case
Beem

De juiste interactie op de goede plek. Beem maakt het mogelijk.

Bekijk deze case