Maak kennis met ons bureau en onze toegevoegde waarde.

We verbinden mensen met technologie.

NGTI is een toonaangevend mobile app development bureau. We ontwikkelen en produceren hoogwaardige technologische mobiele applicaties, voor native, hybrid en webgebruik. We zijn voor klanten een vertrouwde partner in het creëren van slimme oplossingen, die zorgen voor toegevoegde waarde. Voor je business, je klantbeleving en je winst.

De mensen

We zijn een hecht, internationaal team van 50 digital experts en we delen drie passies: technologie, topkwaliteit leveren en leren. En natuurlijk houden we van ‘onze stad’ Rotterdam.

We dagen onze klanten dagelijks uit om anders te denken. Over innovatieve technologie, over mobiele mogelijkheden en vooral over wat gebruikers denken, doen en verwachten in digital. Alles draait om beleving: de ultieme user experience. En onze mensen maken dat mogelijk.

Dit vinden we belangrijk

Goed is nog maar het begin.
We overtreffen verwachtingen. We stoppen niet tot je klanten tevreden zijn. We willen samenwerken, zijn gedreven en gefocust. We zijn gepassioneerd, hechten aan kwaliteit en resultaat. We testen, dagen je uit, analyseren en bouwen. We investeren in de kennis van onze medewerkers en onze klanten.

We verbinden mensen met technologie.
Mensen met apparaten. Gebruikers en toepassingen. Apps en Data. Design en Technologie.

We werken voor je gebruikers.
We zouden hun kant kunnen kiezen. En doen dat wanneer dat helpt.

We omarmen diversiteit.
We brengen een grote diversiteit aan achtergronden bij elkaar. Diversiteit in culturen en persoonlijkheden, in skills en opleidingen, in voorkeuren en overtuigingen. Dat levert in ons werk betere resultaten op en het creëert een breed en open perspectief op de wereld.